Borussia Dortmund en trainer Favre gaan langer met elkaar door

18 juni 2019, 15:53

Lucien Favre staat ook de komende twee seizoenen aan het roer bij Borussia Dortmund. De vice-kampioen van Duitsland heeft zijn eenjarige contract met één jaar verlengd. Favre kijkt terug op een behoorlijk succesvolle vuurdoop als trainer van Dortmund. De 61-jarige Zwitser loodste de club bijna naar de landstitel. "Ik kijk uit naar de voorzetting van deze succesvolle samenwerking", zegt Favre.

Dortmund had tot en met de laatste speelronde kans op het kampioenschap. Na 34 wedstrijden moesten Die Borussen echter hun meerdere erkennen in Bayern München, dat twee punten meer pakte. In de Champions League struikelde Dortmund in de achtste finale over latere finalist Tottenham Hotspur. Voor de clubleiding aanleiding om Favre's contract te verlengen tot medio 2021.

"Lucien heeft duidelijke structuren gecreëerd en onze spelers ontwikkelen zich", reageert technisch directeur Michael Zorc. Voorzitter Hans-Joachim Watzke voegt daaraan toe: "Hij heeft voor honderd procent aan onze verwachtingen voldaan. Het is logisch dat we samen de toekomst willen vormen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen