Vitesse hoopt op huren van Obispo (PSV) en Grot (Leeds)

18 juni 2019, 09:31

Vitesse hoopt zich de komende dagen te versterken met Armando Obispo en Jay-Roy Grot. De komst van eerstgenoemde lijkt al wel een zekerheid, terwijl de aanvaller van Leeds United eveneens op huurbasis zou moeten overkomen. Wel hebben de Arnhemmers in de strijd om Grot nog concurrentie van Heart of Midlothian FC.

Onder andere De Telegraaf, het Eindhovens Dagblad én De Gelderlander maken melding van de tijdelijke transfer van de PSV-verdediger. Het zou gaan om een verhuurperiode, zo bevestigde zaakwaarnemer Ali Dursun. Vitesse wilde de linksbenige verdediger graag definitief overnemen, maar aan een blijvend vertrek van het kind van de club wilden de Eindhovenaren vooralsnog nog niet meewerken.

Het bericht over Grot en Vitesse komt uit het Verenigd Koninkrijk: Yorkshire Evening Post schrijft dat Marcelo Bielsa geen toekomst ziet in de Nederlandse aanvaller, die vorig seizoen werd verhuurd aan VVV-Venlo. Ditmaal zouden de Arnhemmers hem graag voor een seizoen willen huren, maar hebben daarin wel concurrentie van Hearts. Op dit moment 'leidt Vitesse echter nog wel de race' om Grot, waarbij het ook hier om een uitleenbeurt gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen