Spoorboekje: loting PSV, Utrecht en AZ en Messi zint op revanche

Spoorboekje: loting PSV, Utrecht en AZ en Messi zint op revanche

19 juni 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 19 juni.Nieuws

Loting PSV, AZ en Utrecht
Een dag na de eerste training hoort PSV wie het treft in de tweede voorronde van de Champions League. Het wordt of Olympiakos Piraeus of FC Basel: beide ploegen eindigden vorig seizoen net als PSV tweede in de competitie van respectievelijk Griekenland en Zwitserland. Om 14.00 horen AZ en FC Utrecht tegen wie ze de Europa League-campagne moeten starten.

Wedstrijden

Japan - Engeland (21.00 uur)
Na twee duels is Engeland al geplaatst voor de volgende ronde, maar verder kunnen Japan, Argentinië en met heel veel mazzel ook Schotland als beste nummer drie nog door. Met name Japan en Argentinië zullen een goed resultaat willen boeken: aan een gelijkspel heeft het Aziatische land tegen de Engelsen genoeg. Wordt het een salonremise, gaat Japan vol voor de eerste plaats in de poule of wordt Argentinië de lachende derde?   

Argentinië - Paraguay (02.30 uur)
Na de teleurstellende eerste wedstrijd voor Lionel Messi en consorten is er nog wel genoeg uitzicht op het bereiken van de volgende ronde van de Copa América, want naast de nummers een en twee gaan er ook nog nummers drie door naar de knock-outfase. Toch bood de eerste wedstrijd geen enkele hoop en dus zal het ditmaal veel beter moeten tegen Paraguay om niet van een hele koude kermis thuis te komen. 

Mexico - Canada (04.30 uur)
Zonder Hirving Lozano, hij is niet fit, begint Mexico aan hun tweede wedstrijd op de Gold Cup. De eerste wedstrijd werd een ware afslachting voor tegenstander Cuba, het werd 7-0. PSV-middenvelder Érick Gutiérrez is wel van de partij en ontbreekt daarom bij de voorbereiding van de Eindhovenaren op het nieuwe seizoen. Kan hij in de Verenigde Staten namens Mexico laten zien waarom Mark van Bommel hem zeker moet opstellen komend seizoen?

Voetbal op tv

21.00 uur: Japan (v) - Engeland (v), BBC One, live verslag van het duel op het WK
23.30 uur: Colombia - Qatar, FOX Sports 4, FOX Sports 4, live verslag van het duel om de Copa América
02.00 uur: Cuba - Marrtinique, FOX Sports 6, live verslag van het duel om de Gold Cup
02.30 uur: Argentinië - Paraguay, FOX Sports 4, live verslag van het duel om de Copa América
04.30 uur: Mexico - Canada, FOX Sports 4, live verslag van het duel om de Gold Cup

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 17 juli 2019

  2. dinsdag 16 juli 2019