'Metamorfose PSV: Angelino gaat weg, interesse in Pereiro'

'Metamorfose PSV: Angelino gaat weg, interesse in Pereiro'

18 juni 2019 – PSV wacht een rumoerige transferzomer. Angelino staat op het punt terug te keren naar Manchester City en voor Gastón Pereiro schijnt AC Milan in de markt te zijn. Tel daar de belangstelling voor Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Luuk de Jong bij op en PSV staat voor een serieuze metamorfose. Zelf ziet PSV Lyanco Vojnovic, Bruma, Steven Berghuis en Diego Palacios als mogelijke versterkingen.Volgens het Eindhovens Dagblad raakt PSV Angelino vrijwel zeker kwijt. The Citizens kunnen hem voor twaalf miljoen euro terugkopen. PSV betaalde een jaar geleden nog ruim vijf miljoen euro voor de linksback. Ook hangt een transfer van Gaston Pereiro in de lucht. PSV hoopte zijn eenjarige contract eerder te verlengen, maar lijkt dat inmiddels onwaarschijnlijk. Volgens Gianluca Di Marzio sprak zaakwaarnemer Paco Casal al met AC Milan. De Uruguayaan zou zo'n twintig miljoen euro moeten kosten.

Versterkingen
Bij PSV zelf staan diverse namen op het lijstje met versterkingen. Technisch manager John de Jong heeft Lyanco Vojnovic van Torino al een tijd op het oog als vervanger van de al transfervrij vertrokken Daniel Schwaab. Ook is de vice-kampioen geïnteresseerd in aanvaller Bruma (RB Leipzig). Beiden moeten meer dan tien miljoen kosten en staat PSV ook niet als enige in de rij.

Volgens De Telegraaf wacht PSV nog af of Steven Berghuis een serieuze optie is. Ook laat de ochtendkrant de naam van linksback Diego Palacios - vorig jaar door SD Aucas verhuurd aan Willem II - vallen. Ook aan hem hangt een stevig prijskaartje. Door Calvin Stengs zette PSV wel direct een streep.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019