Gisteren gemist: Maaskant coach VVV, Marsman weg bij Utrecht

Gisteren gemist: Maaskant coach VVV, Marsman weg bij Utrecht

18 juni 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 17 juni.'VVV presenteert Maaskant als nieuwe hoofdtrainer'
VVV-Venlo staat op het punt om de nieuwe hoofdtrainer te presenteren. Het gaat om Robert Maaskant, zo meldt onder meer De Limburger maandag. De ervaren coach wordt naar verluidt dinsdagmiddag gepresenteerd.

Duitsland verpulvert Zuid-Afrika en gaat met negen punten door
De beslissingen zijn gevallen in Groep B van het WK vrouwenvoetbal. Duitsland was al zeker van plaatsing voor de volgende ronde en heeft maandag ook groepswinst veiliggesteld. Dat gebeurde dankzij een klinkende 0-4 zege op Zuid-Afrika.

Marsman vertrekt bij Utrecht: "Tijd voor nieuw hoofdstuk"
Nick Marsman heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht gespeeld. De 28-jarige doelman kondigt via Instagram aan dat hij vertrekt bij de club uit de Domstad. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet bekend.

Van Amersfoort gaat in Polen eerste buitenlandse avontuur aan
Pelle van Amersfoort heeft zijn gewenste buitenlandse transfer te pakken. De aanvallende middenvelder laat sc Heerenveen achter zich om te gaan spelen bij het Poolse Cracovia. De transfer is maandag helemaal afgerond.

Frankrijk door na omstreden penalty, Noorwegen ook verder
Het duel tussen Nigeria en Frankrijk stond maandag op het WK vrouwenvoetbal in het teken van een omstreden penalty in de tweede helft. Wendie Renard faalde van elf meter, maar mocht de penalty na ingrijpen van de VAR opnieuw nemen en scoorde toen wel. Daardoor won Frankrijk met 0-1 van Nigeria.

Benfica ontkent berichtgeving over transfer Félix in statement
In een speciaal statement heeft Benfica gereageerd op de geruchten over een transfer van João Félix naar Atlético Madrid. Maandag werd het gerucht de wereld in geholpen dat de spelmaker op het punt staat om naar Spanje te verkassen, maar dat is volgens zijn werkgever niet aan de orde.

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 25 januari 2020

  2. vrijdag 24 januari 2020