Lettinga onder voorwaarden bereid nieuwe 'td' van Telstar te zijn

Lettinga onder voorwaarden bereid nieuwe 'td' van Telstar te zijn

16 juni 2019 – Sjaak Lettinga staat er voor open om de nieuwe technisch directeur van Telstar te worden. Na een ruzie besloot Piet Buter recent om op te stappen, waardoor de vacature eerder vrij kwam dan gepland. Voormalig profvoetballer Lettinga wil de helpende hand bieden, maar heeft wel een paar eisen.Dat vertelt hij tegenover NHNieuws. "Ik wil de verantwoordelijkheid wel op me nemen om nu al de taken van Piet Buter over te nemen. Maar ik ben wel voor presteren en winnen", doelde Lettinga op het feit dat Buter was opgestapt omdat hij te weinig wil om te winnen proefde bij de technische leiding van Telstar. Met name Pieter de Waard moest het ontgelden. 

"Ik pas ervoor om alleen als cultclub door het leven te gaan. De derde helft is belangrijk voor Telstar, maar die is een stuk gezelliger als er wordt gewonnen", vindt Lettinga, die sowieso in beeld was om de taken van Buter op termijn over te nemen. Dat het eerder gebeurt dan gepland, vindt hij niet per se een goed teken.

"Ik had graag meegemaakt hoe dat gaat, een nieuwe trainer aanstellen. Dat is toch weer een andere tak van sport dan een speler aantrekken." Ook op dat laatste vlak moet Lettinga overigens ook nog aan de bak, maar wel met een lege beurs. Er moeten nog twee á drie spelers bij. Lettinga: "Dat vraagt creativiteit als er geen budget meer is, maar we hebben nog even de tijd."

Lees ook: Buter baalde van De Waard bij Telstar: "Dat is niet mijn visie"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 19 oktober 2019

  2. vrijdag 18 oktober 2019