'Cillessen vertrekt niet naar Engeland, maar Valencia of AS Roma'

16 juni 2019, 16:02

In tegenstelling tot eerder berichten is Jasper Cillessen niet op weg naar Engeland, maar Valencia of AS Roma wordt de nieuwe werkgever van de Nederlandse doelman. Het doorgaans betrouwbare El Mundo Deportivo weet dat een van beide clubs hem voor zo'n dertig miljoen euro mag overnemen.

Dat is de helft van de prijs ten opzichte van de clausule van zestig miljoen, die Cillessen in het contract heeft staan. AS Roma is niet tevreden over Robin Olsen, die Alisson Becker heeft opgevolgd in de Italiaanse hoofdstad. Valencia zou hem graag als concurrent van Neto binnen halen, ook met het oog op de Champions League. Wel is het de vraag of beide clubs ok daadwerkelijk dertig miljoen over hebben voor Cillessen.

Verder schrijft de krant dat de interesse van Everton, met wie FC Barcelona getuige de transfers van Lucas Digne en Yerry Mina een goede handelsrelatie heeft, in Cillessen als nonsense beschouwt kan worden. Voor Jordan Pickford is wel regelmatig belangstelling, maar Cillessen zou niet in beeld zijn als zijn opvolger.

Lees ook: Cillessen: Barça-exit lastiger door verziekte markt

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen