Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Copa America: Venezuela en Peru spelen doelpuntloos gelijk

Copa America: Venezuela en Peru spelen doelpuntloos gelijk

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juni 2019 – De tweede wedstrijd op de Copa America heeft geen doelpunten opgeleverd. Venezuela en Peru hielden elkaar zaterdag in Porto Alegre op een 0-0 gelijkspel. Vrijdag won gastland Brazilië in dezelfde poule het openingsduel met 3-0 van Bolivia.

Peru kreeg de bal wel in het Venezolaanse doel, maar door tussenkomst van de VAR ging het feest niet door. Christofer Gonzáles dacht voor rust te scoren, maar in de aanval constateerde de videoscheidsrechter een overtreding. Peru had voor rust het betere van het spel, maar drukte dat niet uit in de score.

Na de pauze waren er ook mogelijkheden voor Venezuela, maar het land wist deze niet te benutten. Een kwartier voor tijd moesten de Venezolanen verder met tien man, nadat Luis Del Pino zijn tweede gele kaart had gekregen. Peru, met Renato Tapia in de basis, zocht met een man meer nog naar de 1-0. Die viel echter niet.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd