Kluivert wil meer scoren bij Roma: "Ik weet dat ik dat kan"

15 juni 2019, 21:02

Justin Kluivert is gemotiveerd voor zijn tweede seizoen bij AS Roma. De 20-jarige aanvaller maakte afgelopen zomer van Ajax de overstap naar de Italiaanse club. Kluivert speelde in zijn eerste seizoen bij Roma 35 duels en kwam daarin tot twee treffers en acht assists.

"Ik heb veel goede momenten gehad, maar ook veel leermomenten. Zo zie ik het, want ik moet veel leren", zegt Kluivert op de officiële website van AS Roma. "Het is mijn eerste jaar hier en alles is anders. Hier moet ik mijn spel ook laten zien. In sommige wedstrijden is dat eruit gekomen, maar in sommige wedstrijden ook niet. Daarvan heb ik geleerd, zodat ik komend seizoen nog meer kan bereiken."

"Het is een andere omgeving en competitie, maar ik weet dat je je eigen ding moet blijven doen. Ook als iets anders is, moet je gewoon jezelf blijven", aldus Kluivert, die komend seizoen meer wil scoren. "Ik weet dat ik dat kan. Soms word ik een beetje gek van mezelf, maar dat triggert me ook weer. Ik weet zeker dat het komt, want ik heb vertrouwen in mezelf."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen