Tagliafico: "Messi heeft nog dezelfde honger als op het WK"

Tagliafico: "Messi heeft nog dezelfde honger als op het WK"

15 juni 2019 – Met de motivatie van Lionel Messi bij de nationale ploeg van Argentinië zit het wel goed, zegt Nicolas Tagliafico. Argentinië begint vannacht, om 0.00 uur Nederlandse tijd, met een wedstrijd tegen Colombia aan de Copa America.Het palmares van Messi in clubverband is indrukwekkend, maar met Argentinië wacht hij nog steeds op een hoofdprijs. De 31-jarige aanvaller, die bijna veertien jaar geleden zijn interlanddebuut maakte, drong met de Argentijnse selectie wel door tot de finale van het WK 2014 en de Copa America's van 2007, 2015 en 2016, maar telkens zat hij met zijn ploeggenoten aan de verkeerde kant van de score.

Messi heeft zijn toekomst als international meermaals in twijfel getrokken, maar voor deze Copa America in Brazilië zit het wel goed met de motivatie van de speler van FC Barcelona. Dat vertelde zijn collega-international Tagliafico tijdens een persconferentie. "Ik heb het geluk met Lionel Messi samen te spelen", sprak de Ajacied, die naar alle waarschijnlijkheid een basisplek heeft tegen Colombia. "Ik ben echt onder de indruk van zijn honger en wil om er nog meer uit te halen. Het is geweldig."

"Messi voelt zich goed en is kalm. Hij heeft dezelfde honger als op het WK en doet nog steeds zijn best voor de nationale ploeg. Hij is één van ons en iedereen wil hieraan bijdragen, zeker als het team iemand als Lionel heeft. Het is ongelooflijk", refereerde Tagliafico aan de jacht van Argentinië op haar eerste Copa America-titel sinds 1993.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019