Officieel: Spijkerman en Talan in staf sc Heerenveen

15 juni 2019, 11:40

SC Heerenveen heeft nu ook zelf de aanstelling van Hennie Spijkerman en Jeffrey Talan bevestigd. De twee gaan hoofdtrainer Johnny Jansen in het nieuwe seizoen assisteren. De 68-jarige Spijkerman is de ervaren assistent, Talan is de rechterhand die Heerenveen van haver tot gort kent.

Spijkerman komt over van FC Groningen, waar hij assistent-trainer was van Danny Buijs. Zijn move is in die zin opmerkelijk, omdat hij de wens voor een buitenlands avontuur uitsprak. Maar in gesprekken met Heerenveen raakte  Zwollenaar overtuigd van de plannen die de Friezen met hem hebben.

Talan staat binnen het Abe Lenstra bekend als echte clubman. De 47-jarige oud-international droeg in zijn spelerscarrière acht seizoenen het pompeblêdenshirt. In 2010 werd Talan jeugdtrainer, sinds 2016 vervulde hij de functie van hoofd jeugdopleiding. Volgens de Leeuwarder Courant neemt Michel Jansen, afgelopen seizoen assistent van Jan Olde Riekerink, die rol over. Heerenveen laat weten dat er nog gesprekken lopen over een eventuele nieuwe rol van Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen