Spoorboekje: Pereiro op Copa, VS weer op schot?

Spoorboekje: Pereiro op Copa, VS weer op schot?

16 juni 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 16 juni.Wedstrijden

Verenigde Staten - Chili (18.00 uur)
Chili houdt haar hart vast. De Verenigde Staten kenden woensdag geen enkele medelijden met Thailand. Na de 13-0 (nooit eerder werd op een WK zo dik gewonnen) zal de topfavoriet op jacht naar eremetaal onverminderd hongerig blijven. De debuterende Las Chicas de Rojo lijken opnieuw een eenvoudige prooi voor Team USA.

Marokko - Zambia (18.30 uur)
De Atlasleeuwen spelen de generale repetitie voor de Afrika Cup. Dat Marokko nog niet klaar is voor de Afrika Cup, bewees de verrassende oefennederlaag van woensdag tegen Gambia (0-1). Of was het een incident? Marokko, dat 23 juni tegen Namibië begint aan het toernooi, krijgt vanavond de kans het tegendeel te bewijzen.

Uruguay - Ecuador (00.00 uur)
PSV'er Gaston Pereiro begint middernacht (Nederlandse tijd) met Uruguay aan de Copa America. La Celeste behoort samen met Brazilië en Argentinië tot de favorieten voor de eindzege. Daarom moet Uruguay de poule ook kunnen overleven, al wacht de ploeg van Oscar Tabarez wel drie pittige opgaves. Naast Ecuador treft Uruguay ook Japan (doet op uitnodiging mee) en Chili, de winnaar van de laatste twee edities.

Voetbal op tv

14.25 uur: Studio France, NPO 1 - talkshow rondom WK Vrouwen
15.00 uur: Zweden - Thailand, NPO 1 - live verslag van WK-duel
20.45 uur: Paraguay - Qatar, FOX Sports 4 - live verslag van duel Copa America
23.45 uur: Uruguay - Ecuador, FOX Sports 4 - live verslag van duel Copa America
00.00 uur: Haïti - Bermuda, FOX Sports 5 - live verslag van duel Gold Cup
02.30 uur: Costa Rica - Nicaragua, FOX Sports 4 - live verslag van duel Gold Cup

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019