Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nijland ontvangt op laatste werkdag twee onderscheidingen

Nijland ontvangt op laatste werkdag twee onderscheidingen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2019 – Hans Nijland heeft op zijn laatste officiële werkdag voor FC Groningen twee onderscheidingen gekregen. Onder toeziend oog van driehonderd genodigden, waaronder Ronald Koeman en Arjen Robben, ontving de vertrekkende directeur de erepenning van de gemeente Groningen en benoemde KNVB-preses Michael van Praag hem tot Lid van Verdienste.

"Ik heb nooit met Hans samengewerkt maar mijn vader natuurlijk wel", citeert het Algemeen Dagblad Koeman tijdens de afscheidsreceptie. "Dan hoorde je van die ouwe hoe belangrijk hij was voor de club. Er zijn ook heus wel moeilijke momenten geweest. Zowel voor de club als voor Hans zelf. Maar als er dan één man voor de troepen stond, dan was het Hans. Dat betaamt een krachtig directeur. Daarom kon hij het ook zolang volhouden."

Nijland zelf had moeite zijn emoties de baas te zijn. Voor hem is het boek als Groningen-directeur na 23 jaar dicht. "Wat zou mijn vader trots zijn geweest. Ik heb de afgelopen 23 jaar nooit als werk gezien. Ik mag dan afscheid nemen maar je doet het uiteindelijk met elkaar. Je hebt goede, loyale en enthousiaste mensen nodig om iets te bereiken."

Foto: sportphotoagency.com

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd