Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mattheij blijft geboortestad trouw en ruilt Excelsior in voor Sparta

Mattheij blijft geboortestad trouw en ruilt Excelsior in voor Sparta

Zet in op een voetbalwedstrijd en krijg tot €50,00 welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2019 – Jurgen Mattheij (26) verruilt Excelsior voor stadsgenoot Sparta. De verdediger heeft voor één seizoen getekend bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Mattheij, namens Excelsior goed voor 149 Eredivisie-wedstrijden, beschikte in Kralingen over een aflopend contract.

"Jurgen is een jongen met veel Eredivisie-ervaring die, ondanks veel interesse van andere Eredivisie-ploegen, graag wilde terugkeren bij Sparta", reageert technisch manager Henk van Stee op het clubkanaal van de promovendus. "Hij was een van de steunpilaren van Excelsior, die eraan bijgedragen heeft dat zij jarenlang in de Eredivisie gespeeld hebben. We zijn blij dat hij ons komt versterken."

Mattheij maakte in 2010 de tegenovergestelde, toen de Rotterdammer nog in de jeugd speelde. Later maakte hij bij Excelsior zijn debuut in het betaald voetbal. Sindsdien speelde Mattheij onafgebroken voor Excelsior. Na de degradatie uit de Eredivisie blijft hij ondanks belangstelling van andere clubs Rotterdam trouw.

Sparta verzerkerde zich deze week ook al van de diensten van Laros Duarte en Bryan Smeets.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd