Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ajax wil Sinkgraven voor juiste transfersom laten gaan'

'Ajax wil Sinkgraven voor juiste transfersom laten gaan'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2019 – Tegen de juiste transfersom mag Daley Sinkgraven vertrekken bij Ajax. Door het aantrekken van Lisandro Martinez is de 23-jarige Drent overbodig geworden als tweede linksback. Dat schrijft Het Parool. Het is geen geheim meer dat Peter Bosz hem graag naar Bayer Leverkusen haalt.

Sinkgraven ligt bij Ajax nog voor één seizoen vast. Voor hem wil de landskampioen vijf miljoen euro vangen. Leverkusen zou bereid zijn te voldoen aan deze vraagprijs. Bosz maakte in zijn Ajax-periode van Sinkgraven een linksback. Bij sc Heerenveen maakte hij furore op het middenveld, maar daar is het bij Ajax ook dringen geblazen. Zeker nu talenten Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang en Ryan Gravenberch een kans krijgen in de voorbereiding.

Ajax nam Sinkgraven vierenhalf jaar geleden met hoge verwachtingen over van Heerenveen. Maar door de nodige blessures viel dat over het algemeen tegen. Na zijn blessure in de halve finale van de Europa League moest Sinkgraven - als hij fit was - het doen met invalbeurten. 

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd