Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Buter baalde van De Waard bij Telstar: "Dat is niet mijn visie"

Buter baalde van De Waard bij Telstar: "Dat is niet mijn visie"

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2019 – Piet Buter, de opgestapte technisch directeur van Telstar, heeft flink uitgehaald naar Pieter de Waard. Bij zijn aftreden liet hij al merken dat de verstoorde relatie tussen beide de reden was van de breuk, maar ditmaal gaat hij er nog harder in. Volgens Buter zijn de club en De Waard te weinig ambitieus.

Dat vertelt hij tegenover NHNieuws. "Als je vindt dat Telstar een cultclub moet zijn en de grootste doelstelling is lol maken met zijn allen. Nou oké. Maar dat is niet mijn visie", laat de scheidend technisch directeur weten. De druppel die de emmer deed overlopen was het feit dat De Waard zelf de opvolger wilde aanstellen van de vertrokken Mike Snoei.

"Ik mocht nog wel adviseren, maar dat slaat nergens op. Dan moet je geen technisch directeur aannemen", aldus Buter, die baalde dat De Waard een al bijna afgeronde lucratieve deal afblies. Buter: "Zijne eminentie De Waard dacht daar anders over en zette ook daar een streep door."

En mede daarom bleef er nog maar een heel klein budget over bij Telstar. De Waard wilde er een cultclub van maken, Buter wilde winnen. "Het is logisch dat dat niet altijd lukt als je het kleinste budget hebt. Maar het gaat toch om winnen en voetbal en als dat niet lukt heeft het geen zin meer." Volgens NHNieuws wordt Sjaak Lettinga de opvolger van Buter.

Lees ook: Telstar ziet directeur vertrekken: "Ik heb de strijd verloren" Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd