Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ulderink krijgt na gesprekken nul op rekest van Go Ahead Eagles'

'Ulderink krijgt na gesprekken nul op rekest van Go Ahead Eagles'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2019 – Andries Ulderink wordt niet de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. De oefenmeester was in beeld als de opvolger van de naar PEC Zwolle vertrokken John Stegeman, maar komt niet in aanmerking om de vacature invulling te geven. Dat heeft Kowet hem laten weten.

Dat schrijft RTV Oost althans. Eerder was hij tussen 2008 en 2011 al actief in Deventer, toen speelde het onder zijn leiding zo'n 3,5 jaar in de Eerste Divisie. Later was hij werkzaam bij De Graafschap, AGOVV, (Jong) Ajax, Ajax Cape Town en als assistent van Jaap Stam bij het Engelse Reading.

Ulderink heeft na enkele gesprekken te horen gekregen dat hij niet de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles wordt. Die ploeg komt komend seizoen uit in de Eerste Divisie. De club uit Deventer eindigde in het reguliere seizoen op de vijfde plaats en verdiende daarmee een ticket voor de play-offs. In de finale van de nacompetitie werd Go Ahead uitgeschakeld door RKC Waalwijk, dat uiteindelijk naar de Eredivisie promoveerde.

Lees ook: Go Ahead denkt aan oude bekende voor trainersfunctie Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd