Komend seizoen zondagavond acht uur wedstrijd in Eredivisie

14 juni 2019, 11:52   Bijgewerkt: 14 juni 2019, 12:44

Komend seizoen wordt er in de Eredivisie zeer vermoedelijk óók op zondagavond om 20.00 gevoetbald. Het zou gaan om in eerste instantie achttien duels, waarbij elke club één thuiswedstrijd om dat tijdstip aftrapt. Tot dusver stond de laatste wedstrijd van het Eredivisie-weekend om 16.45 uur op de rol, dat wordt dus waarschijnlijk later. 

Dat laat onder andere FC Groningen weten op de clubsite. Het is nog wel onzeker of dit ook al helemaal is afgestemd met alle clubs en de burgmeesters van de steden, toch lijkt het vrijwel een zekerheid dat er ook zondag na de traditionele samenvattingen om 19.00 uur gespeeld gaat worden. In buitenlandse competities is dit al veel langer het geval.

Vrijdag maakt de KNVB het speelprogramma van de Eredivisie officieel bekend. Om 14.00 uur aan de clubs, twee uur later wordt het in de media wereldkundig. Volgens de eerste geruchten begint het seizoen in Zwolle, met het duel tussen PEC en Willem II. Voor Feyenoord en Sparta Rotterdam zou het de eerste wedstrijd op zondagavond zijn, volgens het concept-programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen