ADO legt Goossens minimaal twee seizoenen langer vast

ADO legt Goossens minimaal twee seizoenen langer vast

14 juni 2019 – ADO Den Haag heeft het contract van John Goossens met twee jaar verlengd. De middenvelder heeft een mondeling akkoord over het verlengen van zijn aflopende verbintenis, waarin zelfs de optie voor nog een extra derde seizoen is opgenomen. Ook hoopt de club uit de Hofstad snel met goed nieuws te komen over Erik Falkenburg.

"John is een ervaren speler, die al richting de 200 wedstrijden in het betaalde voetbal gaat. Hij heeft een fijne techniek en misschien nog wel een betere traptechniek", aldus manager voetbalzaken Jeffrey van As. "Dat maakt hem een belangrijke schakel in ons positiespel en een gevaarlijk wapen bij standaardsituaties. We zullen nog veel plezier beleven aan zijn gouden linker."

Goossens (30), die eerder onder contract stond bij onder andere NEC, Feyenoord en Chicago Fire, groeide na een moeizaam begin uit tot basisspeler van ADO Den Haag. Ook met Falkenburg hoopt de club snel tot een akkoord te komen, zo weet Omroep West. Volgens dat medium zijn beide partijen 'in hoofdlijnen' akkoord.

gerelateerd