Gisteren gemist: Hazard gepresenteerd, comeback Australië

Gisteren gemist: Hazard gepresenteerd, comeback Australië

14 juni 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 13 juni.Hazard gepresenteerd: "Alles wat ik ooit heb bereikt, staat op nul"
Eden Hazard is donderdagavond gepresenteerd bij Real Madrid. De Belgische aanvaller, voor naar schatting honderd miljoen euro overgenomen van Chelsea, werd in het Santiago Bernábeu door vijftigduizend supporters welkom geheten. "Om dit shirt te dragen, is een eer."

China heeft eerste punten binnen na zege op Zuid-Afrika
China is niet meer puntloos op het WK in Frankrijk. In het Parc des Princes boekten de Chinezen donderdagavond een minieme zege op Zuid-Afrika. Door een doelpunt van Ying Li eindigde de wedstrijd in Parijs in 0-1.

FC Emmen raakt Ben Moussa kwijt aan Roemeense club
Hilal Ben Moussa verruilt FC Emmen voor Sepsi OSK. De 27-jarige middenvelder heeft zich voor één seizoen verbonden aan de Roemeense subtopper. In het contract is een optie voor nog een jaar opgenomen.

Australië blijft in leven na sensationele comeback
Australië heeft donderdagavond met een knappe comeback een bijna zekere uitschakeling weten te voorkomen. De Australiërs balanceerden tegen Brazilië op de rand van de afgrond, maar wisten een 2-0 achterstand om te buigen naar een 3-2 voorsprong. Met de zege heeft Australië de eerste punten op het WK binnen.

Aston Villa maakt Wesley duurste speler uit België ooit
De Jupiler Pro League heeft een nieuwste duurste speler in de geschiedenis: Club Brugge-aanvaller Wesley (22) vertrekt officieel naar Aston Villa. Hoewel beide clubs geen officiële uitspraken doen over de hoogte van de transfersom, wordt die naar verluidt zo'n 25 miljoen euro. Daarmee is de spits de duurste speler ooit die uit de Belgische competitie wordt verkocht.

Lees ookOranje-dagboek #7: Leeuwinnen delen hotel, Azië scoort eindelijk

  

Meer nieuws

  1. zondag 29 november 2020

  2. zaterdag 28 november 2020