NAC Breda strikt OK tankstations als nieuwe hoofdsponsor

13 juni 2019, 17:43

NAC Breda heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Via de officiële kanalen maakt de Parel van het Zuiden bekend dat OK tankstations minstens een jaar op het shirt prijkt, met een optie voor meerdere jaren. Het bedrijf is de opvolger van CM.com, dat als partner aan de club verbonden blijft.

"Het zong al een tijdje rond dat we op zoek moesten naar een nieuwe hoofdsponsor. Het vinden van een geschikte partij die aansluit bij de club is geen eenvoudige opgave en kost dan ook tijd. OK is een grote landelijke partij met kernwaarden als toewijding en ambitie, dat sluit naadloos aan op hetgeen NAC sterk maakt en wij van onze spelers en organisatie verwachten. Ik ben trots dat wij ze aan ons hebben weten te binden. Daarmee hebben we weer een belangrijke pion ingevuld", aldus algemeen directeur Luuc Eisenga.

NAC Breda degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie en hoopt snel terug te keren op het hoogste niveau. Onlangs maakte de club bekend dat het doorgaat met trainer Ruud Brood. Nick Olij (AZ) en Robin Schouten (FC Volendam) zijn de eerste zomeraanwinsten van de club uit Breda.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen