Janssen: "Frenkie komend seizoen een van de bepalende spelers"

Janssen: "Frenkie komend seizoen een van de bepalende spelers"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 juni 2019 – Theo Janssen is ervan overtuigd dat Frenkie de Jong gaat slagen bij FC Barcelona. De oud-voetballer denkt dat de 22-jarige middenvelder zelfs meteen belangrijk wordt voor de Catalaanse grootmacht. "Geloof me: Frenkie wordt komend seizoen een van de bepalende spelers."

Onlangs vroeg Louis van Gaal zich hardop af of De Jong in Barcelona meteen in de basis zou belanden. Janssen denkt van wel. "Ze hebben juist behoefte aan zo'n type, want ze zijn te veel afhankelijk geworden van Messi", zegt hij VTBL magazine. "Ze hadden eerst Iniesta die uit het niets een mannetje kon passeren. En Xavi had zijn steekpass. Frenkie kan degene zijn die het spel van Barcelona gaat versnellen en vertragen."

Voor maximaal 86 miljoen euro maakt De Jong deze zomer de overstap van Ajax naar FC Barcelona. Op 14 juli begint hij aan de voorbereiding bij zijn nieuwe club.

Reacties

gerelateerd