Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Smeets blij met transfer: "Kijk terug op geweldig jaar"

Smeets blij met transfer: "Kijk terug op geweldig jaar"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 juni 2019 – Dankzij zijn goede seizoen bij TOP Oss, waarvoor hij twaalf keer scoorde in de Eerste Divisie, keert Bryan Smeets terug in de Eredivisie. De middenvelder heeft donderdag zijn krabbel gezet onder een contract bij Sparta Rotterdam.

De middenvelder heeft voor twee jaar getekend bij de promovendus. Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn jaar bij Oss, waar hij het plezier wilde terugvinden. "Dat is inderdaad hoe ik het voor ogen had", zegt Smeets op de website van Oss. "Ik heb veel warmte en waardering gevoeld en ik had een klik met écht iedereen. Daardoor ben ik opgebloeid. Ik kijk terug op een geweldig jaar, waarin we een fantastische prestatie hebben geleverd."

In de winter van het afgelopen seizoen probeerde Sparta ook al een akkoord te bereiken met Smeets, maar dat mislukte toen. "Even daarna kwamen ze weer. Ze lieten me weten dat ze me sowieso wilden hebben; promotie of niet. Dat ik nu op het hoogste niveau ga spelen, maakt het extra mooi."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd