Jovic dolblij: "Als kind sliep ik een een Real Madrid-shirt"

Jovic dolblij: "Als kind sliep ik een een Real Madrid-shirt"

13 juni 2019 – Real Madrid is bijzonder daadkrachtig en haalde onder meer Luka Jovic naar de Spaanse hoofdstad. De Serviër wordt voor zestig miljoen euro overgenomen van Eintracht Frankfurt en werd woensdag gepresenteerd bij zijn nieuwe club. Hij liet weten bijzonder trots te zijn op zijn overstap.De 21-jarige spits verdiende zijn transfer naar de topclub door zeventien goals te maken in de Bundesliga en tien treffers te produceren in de Europa League. "Als kind sliep ik in een shirt van Real Madrid", zei de spits volgens Marca. "Ik ben de gelukkigste man in de wereld door deze transfer. Ik speel nu bij de grootste club ter wereld en daar ben ik blij mee. Het is een eer om bij Real te tekenen en ik zal alles geven."

De centrumspits weet dat hij de concurrentie moet aangaan met Karim Benzema. "Hij is één van de beste aanvallers van de wereld en ik hoop veel van hem te leren. Ik denk dat we goede concurrenten zijn, maar Zinedine Zidane zal beslissen."

Naast Jovic trok Real ook al Eden Hazard, Eder Militao, Ferland Mendy en Rodrygo aan. De uitgaventeller staat daardoor nu al op ongeveer driehonderd miljoen euro.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019