Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Druijf blijft bij AZ: "Ik weet dat de concurrentie groot is"

Druijf blijft bij AZ: "Ik weet dat de concurrentie groot is"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 juni 2019 – Ferdy Druijf geniet de interesse van veel Eredivisie-clubs, maar blijft gewoon bij AZ. De aanvaller heeft van de club te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken en hoopt dat hij in Alkmaar aan de bak komt.

De 21-jarige spits scoorde afgelopen seizoen 34 keer in de Eerste Divisie, voor Jong AZ en NEC. Druijf sprak onlangs met Arne Slot, de nieuwe trainer van AZ. "Ik dacht: ik wil met hem praten voordat de zomer aanbreekt", zegt hij tegen Voetbal International. "Ik wilde weten hoe hij mij ziet, hoeveel vertrouwen er is. In zo'n geval ben ik wel iemand die zelf naar een trainer toestapt, ja. Hij vertelde me dat ik onder geen beding weg mocht. De trainer zegt van spitsen te houden die het gras opvreten, die op elke bal lopen. Dat klonk erg positief."

Toch zal het niet gemakkelijk worden, beseft de aanvaller. "Tegelijkertijd weet ik dat de concurrentie groot is. Op deze leeftijd moet ik niet op de bank terechtkomen. Ik wil komend seizoen dertig tot 34 wedstrijden in de Eredivisie spelen. Dat weet de trainer ook. De voorbereiding wordt interessant. Myron Boadu is ook weer fit. Hij was voor zijn blessure eerste spits, dus waarom zou hij nu niet gaan spelen? Ik hoop op een eerlijke kans."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd