Jurjus weet niet waar toekomst ligt: "Houd alles opties open"

Jurjus weet niet waar toekomst ligt: "Houd alles opties open"

13 juni 2019 – Het is zeer de vraag waar Hidde Jurjus komende zomer naartoe gaat. De keeper van PSV werd afgelopen seizoen verhuurd aan De Graafschap, waar hij een matig seizoen kende. Hij wacht nu op een bericht uit Eindhoven.

De 25-jarige keeper heeft bij PSV nog een contract tot 2021. "Er zijn nog geen gesprekken met de club geweest", legt de doelman uit aan De Gelderlander. "Ik heb alleen een e-mail met een persoonlijk programma voor deze zomer ontvangen. Ik verwacht dat PSV binnenkort contact opneemt met mijn zaakwaarnemer en dan met een plan komt. Ik houd alles opties op. Ja, ook een langer verblijf bij De Graafschap. Ik wacht het af en zorg dat ik fit aan de voorbereiding begin."

Jurjus degradeerde met De Graafschap en speelde ook persoonlijk een moeizaam seizoen. Hij raakte zijn basisplaats kwijt, knokte zich terug maar liep vervolgens een hamstringblessure op. Daardoor was hij zijn plaats definitief kwijt aan Nigel Bertrams.,,Ik heb mezelf altijd positief opgesteld, ook na mijn blessure, en heb geprobeerd het team en Nigel zo goed mogelijk te helpen'', vertelt Jurjus. "Het is ongelooflijk pijnlijk dat we degradatie niet hebben kunnen voorkomen. Maar we moeten door. Dat geldt voor De Graafschap, maar zeker ook voor mij.''

gerelateerd