Raiola mag weer aan het werk na mededeling van CAS

Raiola mag weer aan het werk na mededeling van CAS

12 juni 2019 – Mino Raiola heeft woensdag goed nieuws gekregen. Het internationaal sporttribunaal CAS oordeelt begin juli pas over de schorsing van de zaakwaarnemer. Tot de zaak is behandeld, mag Raiola aan het werk.De spelersmakelaar werd in mei voor drie maanden geschorst door de FIFA, die de schorsing overnam van de Italiaanse voetbalbond. Tot op heden is de reden van zijn schorsing niet helemaal duidelijk. Raiola besloot de zaak aanhangig te maken bij het sporttribunaal, dat zijn schorsing voorlopig ongedaan heeft gemaakt.

"Dit is een justitiële dwaling. Ik heb geen motivatie gekregen. Misschien is dit een gevolg van een verhaal van een of andere gefrustreerde mafkees. Schrijf dat maar op. Je kunt me er drieduizend vragen over stellen, maar ik weet oprecht niet wat er speelt", zei Raiola een maand geleden tegen het Eindhovens Dagblad. In Italië mag Raiola door de straf van de Italiaanse bond nog niet aan de slag.

De mededeling van het sporttribunaal is indirect goed nieuws voor Matthijs de Ligt: Raiola behartigt immers zijn belangen. De Ajax-captain staat in de belangstelling van zo ongeveer de gehele Europese top. FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Manchester United en Manchester City worden het vaakst gelinkt aan de verdediger.

Lees ookMino Raiola begint vakbond voor voetbalmakelaars

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 juni 2019

  2. woensdag 19 juni 2019

  3. dinsdag 18 juni 2019