Liverpool
0 – 0
Real Madrid

'Sporting schrikt clubs af met vraagprijs voor Dost'

'Sporting schrikt clubs af met vraagprijs voor Dost'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 juni 2019 – Sporting Portugal wil Bas Dost van de hand doen, maar het loopt nog niet bepaald storm wat betreft belangstelling van andere clubs. Dat heeft volgens A Bola mede te maken met het prijskaartje dat de Portugezen aan de spits hebben gehangen. Sporting zou twintig miljoen euro verlangen voor de boomlange aanvaller.

Ondanks dat hij na drie seizoenen nog steeds bijna één op één loopt, wil Sporting Dost van de hand doen. De Portugezen achten de tijd rijp om de investering van elf miljoen euro - het bedrag dat de club drie jaar geleden aan VfL Wolfsburg - terug te verdienen. Dost zou daarnaast flink drukken op de spelersbegroting.

Girondins Bordeaux, Sevilla en Schalke 04 zijn in verband gebracht met Dost, maar geen van die clubs is tot op heden daadwerkelijk concreet geworden. De spits beschikt bij Sporting nog over een contract voor twee seizoenen.

Reacties

gerelateerd