RKC Waalwijk wil succescoach Grim langer vastleggen

RKC Waalwijk wil succescoach Grim langer vastleggen

12 juni 2019 – RKC Waalwijk wil het contract van Fred Grim zo snel mogelijk openbreken en verlengen. De oefenmeester staat nog tot 2020 onder contract bij de gepromoveerde ploeg, maar stond ook in belangstelling van diverse andere clubs. Frank van Mosselveld hoopt de coach te behouden en wil hem een langer contract voorschotelen.

Dat laat hij weten tegenover FOX Sports. Dat er diverse aanstellingen zijn geweest bij Eredivisie-clubs, zoals PEC Zwolle, doet Van Mosselveld goed: de kans dat Grim blijft wordt steeds groter. "Wij zijn heel erg blij met Fred, dus we willen het contract graag openbreken en verlengen", vertelt hij de algemeen directeur. 

"We zijn een weg ingeslagen en dat heeft uiteindelijk eerder gebracht van wat er allemaal van hoopten", aldus Van Mosselveld. "Fred wil graag in de Eredivisie werken." Dat kan bij RKC Waalwijk, aangezien zij promoveerden. Ook werd Grim in verband gebracht met onder andere PEC Zwolle. Als het aan Van Mosselveld ligt, blijft de coach. "Hij is een fijn mens, die de ploeg laat spelen zoals we hebben gezien. Hij kan ook spelers verder ontwikkelen, dus ja. We zijn in gesprek over een nieuw contract. Al weet je het in de voetballerij nooit."

gerelateerd