'PEC Zwolle heeft keepers Mous en Zetterer bijna binnen'

'PEC Zwolle heeft keepers Mous en Zetterer bijna binnen'

12 juni 2019 – PEC Zwolle lonkt naar de opvolgers van Mickey van der Hart en Diederik Boer. Volgens De Stentor heeft de club een persoonlijk akkoord met Xavier Mous en is de huur van Michael Zetterer dichtbij. Waarschijnlijk dat het duo present is bij de start van PEC's voorbereiding, die op 22 juni begint.De Blauwvingers voeren momenteel onderhandelingen met SC Cambuur om Mous over te nemen. Een overeenkomst met de Leeuwarders is een kwestie van tijd, aldus de regionale krant. Waar Mous het afgelopen seizoen indruk maakte in de Eerste Divisie, is Zetterer een onbekende naam.

De 23-jarige Duitser staat onder contract bij Werder Bremen. De Duitsers verhuurden hem aan Klagenfurt, dat speelt op het tweede niveau van Oostenrijk. Werder wil het contract van Zetterer eerst verlengen om hem daarna te verhuren aan PEC Zwolle.

Mous en Zetterer moeten in de voorbereiding uitvechten wie in de Hanzestad onder de lat komt te staan. Van der Hart vertrok onlangs transfervrij naar Lech Poznan, terwijl de 38-jarige Diederik Boer zijn schoenen aan de wilgen hing.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 13 juli 2020

  2. zondag 12 juli 2020