Hamrol nieuwe doelman FC Emmen: "Bundesliga nog stap te ver"

12 juni 2019, 10:14

Matthias Hamrol moet Kjell Scherpen doen vergeten in het doel van FC Emmen. De 25-jarige Duitse keeper, afkomstig van Korona Kielce, had meerdere ijzers in het vuur. Hoffenheim en Fulham zouden hem ook op de korrel hebben gehad. "Ik bouw mijn loopbaan geleidelijk op en een stap van de hoogste Poolse klasse naar de Eredivisie is een flinke verbetering", aldus Hamrol.

"Als je de kans krijgt om in één van de top-zes landen van Europa te spelen, moet je dat altijd doen. De Bundesliga is op dit moment nog een stap te ver voor mij", zegt Hamrol in het Dagblad va het Noorden. "Ik ben 25 jaar, dat is jong voor een keeper. 30 jaar, dan ben je op je top."

De goalie kent Emmen van de beelden. "Ik vind het mooi dat we thuis altijd uitverkocht zijn en ik heb de beelden bekeken van het feest na de promotie. Dat was echt geweldig. Of ik Kjell Scherpen gezien heb? Zeker. Ik kan niet goed beoordelen of wij veel op elkaar lijken. Hij is in ieder geval een stukje groter. Ik ben iemand die rust uitstraalt en die het van zijn techniek moet hebben. De rust die Edwin van der Sar vroeger uitstraalde als doelman, dat was mijn voorbeeld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen