Spoorboekje: Australië tegen Brazilië, speelschema PL bekend

Spoorboekje: Australië tegen Brazilië, speelschema PL bekend

13 juni 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 13 juni.Nieuws

Competitieschema Premier League bekend
Een maand nadat Manchester City de landstitel pakte, wordt vandaag in Engeland het nieuwe competitieschema bekendgemaakt. Om 10.00 uur Nederlandse tijd geeft de Premier League alle data van de 380 wedstrijden vrij. De bal gaat op zaterdag 10 augustus rollen, op 17 mei zit het seizoen er weer op.

Wedstrijden op tv

Australië (v) - Brazilië (v) (18.00 uur)
Het WK voor Australië hangt al aan een zijden draadje. De Matildas, genoemd als outsider, gingen in hun eerste wedstrijd verrassend onderuit tegen Italië (1-2) en moeten nu winnen van Brazilië. De komende tegenstander kende een uiterst belabberde voorbereiding met negen nederlagen op rij, maar won de WK-opener wel van Jamaica (3-0).

Real Mallorca - Albacete (21.00) uur
Halverwege juni wordt in Spanje nog gestreden om promotie naar La Liga. Na Deportivo La Coruna - Malaga (4-2) gisteren, spelen vanavond Real Mallorca en Albacete hun heenduel in de halve finale van de play-offs. Voor Mallorca zou een terugkeer op het hoogste niveau een bekroning zijn van de wederopstanding. De eilandbewoners, tot 2013 spelend in de Primera Division, zakten twee jaar geleden af naar het derde niveau van Spanje. Nu lonkt spelen tegen FC Barcelona en Real Madrid alweer.

Zuid-Afrika (v) China (v) (21.00 uur)
Het is nog altijd wachten op de eerste Aziatische overwinning op het WK in Frankrijk. Zuid-Korea, China, Japan en Thailand pakten gezamenlijk nog maar één punt en wisten ook nog eens geen enkele keer te scoren. Daar moet vandaag verandering in komen als China aantreedt tegen Zuid-Afrika.

Voetbal op tv

18.00 uur: Australië (v) - Brazilië (v), Canvas, live verslag van het duel op de WK Vrouwen
21.00 uur: Zuid-Afrika (v) - China (v), NPO 3, live verslag van het duel op de WK Vrouwen

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 16 juni 2019

  2. zaterdag 15 juni 2019

  3. vrijdag 14 juni 2019