ADO trapt op de rem rond nieuwe verhuur Sem Steijn: "Voorbarig"

11 juni 2019, 23:59

Het is nog helemaal niet zeker dat Sem Steijn zijn vader Maurice in het nieuwe seizoen volgt richting de Verenigde Arabische Emiraten. Eerder vanavond maakte Steijn op zijn Instagram bekend te vertrekken naar Al Wahda, waar zijn vader vanaf de zomer de trainer wordt. Ook zijn vorige club VVV-Venlo bevestigde dit, maar zijn eigenlijke werkgever ADO Den Haag weet nog van niks.

In de zomer van 2018 tekende Steijn een contract bij ADO Den Haag, waar hij de jeugdopleiding had doorlopen. Dit contract loopt tot 2020 en ADO heeft een optie op nog een seizoen. Steijn speelde dit seizoen op huurbasis voor VVV-Venlo, omdat zijn vader daar trainer was en hij dichtbij zijn familie wilde wonen. Nu Maurice Steijn naar de woestijn vertrekt, had hij opnieuw het plan om zijn zoon mee te nemen. "Na een mooi seizoen bij VVV wil ik jullie laten weten dat ik volgend seizoen ga spelen voor Al-Wahda in Abu Dhabi", schreef Sem Steijn hierover zelf op Instagram en VVV gaf aan dat Steijn door de club uit de Emiraten voor een jaar zou worden gehuurd van ADO Den Haag.

Lees ookSteijn neemt talentvolle zoon Sem mee naar Abu Dhabi

Geen contact

ADO vond die berichtgeving echter hoogst opmerkelijk. "Dit is voorbarig", schrijft de club op de officiële website. "De technische leiding van ADO Den Haag weet en begrijpt dat het een wens van Maurice Steijn is om zijn zoon opnieuw mee te nemen naar zijn nieuwe club, maar op dit moment is er met onze club nog geen contact geweest over een tweede verhuurperiode van Sem Steijn. Er is dus nog geen sprake van een nieuwe overeenkomst." Dat die nieuwe verhuurperiode er alsnog gaat komen, lijkt echter zeer waarschijnlijk. ADO laat immers ook weten niet onwelwillend tegenover een nieuwe uitleenbeurt van Sem Steijn te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen