PSV laat Duarte definitief naar Sparta Rotterdam gaan

PSV laat Duarte definitief naar Sparta Rotterdam gaan

11 juni 2019 – Laros Duarte stapt definitief van PSV over naar Sparta Rotterdam. De clubs melden via de officiële kanalen dat ze akkoord zijn over de transfer van de 22-jarige middenvelder. Na zijn vakantie zet Laros zijn handtekening onder een driejarig contract.Duarte werd het afgelopen halfjaar al verhuurd aan Sparta, dat via de nacompetitie naar de Eredivisie promoveerde. "Tijdens zijn verhuurperiode maakte Laros zo veel indruk, dat wij dolgraag langer met hem verder wilden", zegt technisch manager Henk van Stee op de website van Sparta.

"We zijn met elkaar in gesprek gegaan en merkten dat hij zelf ook langer op Het Kasteel wilde blijven. Hij heeft de afgelopen maanden een belangrijke rol gespeeld en we verwachten dat hij ook in de Eredivisie van grote waarde zal zijn", gaat Van Stee verder.

Duarte doorliep de jeugdopleiding van Sparta en werd in 2015 door PSV uit Rotterdam opgepikt. In Eindhoven brak de middenvelder niet door. Duarte speelde 73 wedstrijden in de Eerste Divisie voor Jong PSV en geen enkele in de hoofdmacht.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 juni 2019

  2. woensdag 19 juni 2019

  3. dinsdag 18 juni 2019