Groep A: Tsjechië klopt Montenegro, Kosovo doet goede zaken

10 juni 2019, 22:43

Tsjechië heeft maandagavond de zege op Bulgarije een goed vervolg gegeven door met 3-0 te winnen van Montenegro. Door de zege verstevigen de Tsjechen de tweede plaats in hun EK-kwalificatiegroep. Kosovo leek tegen Bulgarije wederom op een gelijkspel af te stevenen, maar boekte door een laat doelpunt de eerste zege in de EK-kwalificatiecyclus: 2-3.

Tsjechië - Montenegro (3-0)

In Groep A heeft Tsjechië goede papieren om zich samen met Engeland te plaatsen voor het EK van volgend jaar. De Tsjechen gingen in het eerste kwalificatieduel onderuit tegen de Engelsen (5-0) en wisten afgelopen vrijdag in de tweede wedstrijd wél te winnen. Bulgarije werd door goals van Patrick Schick met 2-1 verslagen en maandagavond moest ook Montenegro eraan geloven. Tegen Montenegro zorgden Jakub Jankto, Boris Kopitovic (eigen goal) en Schick voor de doelpunten.

Bulgarije - Kosovo (2-3)

Kosovo heeft de eerste zege in Groep A te pakken. Tegen Bulgarije kwam het maandagavond na een kwartier op voorsprong door ex-Vitessenaar Milot Rashica. Ivelin Popov en Kristian Dimitrov zorgden er vervolgens voor dat Bulgarije de leiding nam, maar door een goal van Verdat Muriqi werd het vervolgens weer gelijk. Door een doelpunt in blessuretijd van Elbasan Rashani wonnen de Kosovaren alsnog. Daardoor stijgen zij naar vijf punten met slechts één punt achterstand op Engeland en Tsjechië. Wel speelt Kosovo na de zomer nog twee keer tegen de nummers één en twee van de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen