Parlour: "De Ajax-talenten hebben eigenlijk nog niets laten zien"

Parlour: "De Ajax-talenten hebben eigenlijk nog niets laten zien"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 juni 2019 – De transfermarkt is ontploft, stelt Ray Parlour. De oud-middenvelder van Arsenal vindt dat er tegenwoordig krankzinnige bedragen worden betaald voor talentvolle spelers. Dat Manchester United 73 miljoen euro moet neertelllen voor de komst van Crystal Palace-verdediger Aaron Wan-Bissaka (21) vindt Parlour onbegrijpelijk.

"Ik vind hem echt heel goed. Ik heb hem een aantal keer zien spelen en vind hem een voortreffelijke speler. Verdedigend en aanvallend is hij goed, maar 73 miljoen euro? Dat is gestoord", aldus Parlour bij talkSPORT.

De analist haalt ook Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt als voorbeelden aan. "Kijk naar de Ajax-talenten, ze zijn alleen maar jong en hebben eigenlijk nog niets laten zien. Ze hebben laten zien dat ze in een Ajax-shirt kunnen spelen en hebben het heel goed gedaan in de Champions League, maar zij vertrekken ook voor 80 à 90 miljoen euro."

De Jong maakt voor maximaal 86 miljoen euro de overstap van Ajax naar FC Barcelona. De Amsterdammers verlangen naar verluidt een soortgelijk bedrag voor De Ligt, die in de belangstelling staat van de hele Europese top.

gerelateerd