Captain Nieuw-Zeeland prijst Martens: "Ze verdient alle aandacht"

10 juni 2019, 16:44   Bijgewerkt: 10 juni 2019, 18:20

Ali Riley, de aanvoerster van Nieuw-Zeeland, heeft niets anders dan lovende woorden over de Oranje Leeuwinnen. De 31-jarige verdedigster is met name onder de indruk van Lieke Martens, met wie ze in het verleden bij FC Rosengard speelde. Dat zegt ze in aanloop naar de groepswedstrijd tussen Nieuw-Zeeland en Oranje, die dinsdagmiddag in Le Havre wordt gespeeld.

In het seizoen 2016/2017 waren Riley en Martens teamgenoten. "Helaas hebben we elkaar sinds die tijd weinig meer gezien. Maar dit seizoen speelden we met Chelsea een oefenwedstrijd tegen Barcelona en zagen we elkaar weer even. Ook vandaag hebben we elkaar even opgezocht", zegt ze tegen de NOS.

"Het is iemand die heel hard heeft gewerkt om te komen waar ze nu is. En ze verdient ook alle aandacht die ze krijgt. Uiteraard wil ik Nederland graag verslaan, maar ik hoop ook echt dat zij een goed toernooi speelt", aldus Riley, die ook op haar hoede is voor de andere Leeuwinnen. "Ze hebben heel veel goede speelsters met veel kwaliteiten. Bijna alle speelsters spelen ook bij topclubs en hun werkwijze is erg professioneel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen