De Jong looft Arthur: "Wil graag met hem samen spelen"

10 juni 2019, 13:25   Bijgewerkt: 10 juni 2019, 13:36

Nu de laatste wedstrijd van het seizoen achter de rug is voor Frenkie de Jong, kan hij alvast vooruit gaan kijken naar FC Barcelona. Na zijn vakantie sluit de Nederlander aan bij de Spaanse topclub. De Jong kijkt er naar uit en wil graag samenspelen met Arthur Melo.

De Jong werd na het duel met Portugal gevraagd hoe hij denkt over zijn concurrent. De 22-jarige Braziliaan heeft eenzelfde soort speelstijl als de Nederlander. "Hij is een geweldige speler. Hij is technisch sterk", zegt De Jong tegen El Mundo Deportivo. "Hij is heel goed en ik wil graag met hem samenspelen." Volgens De Jong heeft het geen probleem te zijn dat beide spelers graag de bal aan de voet hebben. "Natuurlijk kunnen we samen spelen, waarom niet?"

De Jong ging ook nog in op de woorden van Andrea Pirlo. De Italiaan liet zich onlangs lovend uit over de spelmaker van Oranje. "Op dit moment is Frenkie de Jong voor mij de beste speler op die positie", zei Pirlo tegen The Daily Mail. "Hij heeft de persoonlijkheid en de techniek. Frenkie heeft alles wat er nodig is om op die plek te spelen. Hij is een geweldige speler."

Dat Pirlo zich lovend heeft uitgelaten over De Jong, doet hem goed. "Ik voel me zeer vereerd door Pirlo's woorden. Maar ik ben niet degene die over dit soort dingen moet praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen