Martens: "Nieuw-Zeeland zal inzakken, dat zijn we wel gewend"

10 juni 2019, 12:10

Voor de Oranje Leeuwinnen gaat het WK in Frankrijk dinsdagmiddag beginnen met een wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Lieke Martens weet dat de tegenstander zich terug zal trekken, maar maakt zich daar niet heel erg zorgen over.

Martens heeft zich met Oranje goed voorbereid op de eerste groepswedstrijd. "Wij weten dat Nieuw-Zeeland heel erg opportunistisch en fysiek is. We verwachten veel aan de bal te komen en het spel te moeten maken", zegt de linksbuiten tegen het Algemeen Dagblad. "Zij zullen opportunistisch eruit willen komen met counters. Ik denk dat dit een heel andere wedstrijd wordt dan de duels in de WK-kwalificatie. Fysiek dan. Nieuw-Zeeland is fitter. Dat ze zullen inzakken, zijn we inmiddels wel gewend."

Oranje wordt niet gezien als een van de grote favorieten voor de eindzege. Dat komt mede door het feit dat het WK-ticket pas via de play-offs werd gepakt. "Het is ook wel zo dat de Europese landen hun openingswedstrijden allemaal winnen van landen uit andere werelddelen. Het is gewoon het moeilijkste om je te kwalificeren in Europa", zegt Martens. "Daar zijn heel veel sterke landen. Daarom ben ik heel trots dat we ons zo hebben teruggevochten na de tegenslag tegen Noorwegen en nu hier staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen