Van de Beek: "Je komt in het veld en hij ligt in het mandje"

10 juni 2019, 09:44

Donny van de Beek stond koud in het veld toen Portugal tegen Nederland de eerste en enige goal van de wedstrijd (1-0) maakte. De middenvelder van Ajax kwam in de zestigste minuut binnen de lijnen en stond kort daarna al af te trappen na de goal van Portugal.

Dat was vervelend, zegt Van de Beek tegen Veronica Inside. "Dat was klote. Je komt in het veld en hij ligt al in het mandje. Dat is zuur natuurlijk", zag de middenvelder, die zag dat het daarna iets beter ging. "Op een gegeven moment hadden we wat goede aanvallen en kwamen we wat dichter bij de goal. Het is jammer dat hij dan niet valt. Als je op deze manier verliest, is het natuurlijk wel zuur. Portugal is een ploeg die wacht op dat ene momentje en zij hoeven niet geweldig te spelen om een goal te maken. Dat weet je vooraf."

Van de Beek wil niet in paniek raken na het verlies in de Nations League-finale. "We hebben wel veel mogelijkheden en veel kwaliteit. Ik denk dat we wel positief kunnen zijn en we moeten ons nu richten op de kwalificatie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen