Dumfries: "We zijn ver gekomen, dat biedt houvast"

10 juni 2019, 08:06

Hoewel Denzel Dumfries stevig baalt van de nederlaag tegen Portugal, weigert de verdediger om het grote plaatje uit het oog te verliezen bij het Nederlands elftal. De rechtsback is ondanks de 1-0 nederlaag namelijk blij met de groei van Oranje.

De rechtsachter stond na de wedstrijd Voetbal International te woord. "Het is zeker balen. Als je ziet waar we vandaan komen en hoe we het gedaan hebben, dan baal je zeker dat het in de laatste wedstrijd niet lukt. Van beide kanten was het niet hoogstaand, maar zolang er niks aan de hand is moet je gewoon doorgaan. Ik denk dat we weer veel geleerd hebben", zegt de speler van PSV.

Over zijn eigen spel is Dumfries niet geheel tevreden. "Ik was bij vlagen slordig aan de bal. Bepaalde ballen moesten wel beter. Je mag best kritisch op jezelf zijn, maar ook niet overdrijven. We zijn ver gekomen, dat biedt houvast. Het zou jammer zijn als we dat allemaal vergeten. Als je ziet waar we nu staan, dan moeten we vertrouwen houden. We gaan met opgeheven hoofd door."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen