Ronaldo vroeg De Ligt of hij volgend seizoen naar Juventus komt

10 juni 2019, 07:50

Direct na afloop van Portugal - Nederland (1-0) vroeg Cristiano Ronaldo Matthijs de Ligt of hij naar Juventus komt. Dat gaf de Ajax-captain min of meer toe. "Dat zou goed kunnen, ja", zei De Ligt met een lach over het kort onderonsje met Ronaldo.

"Ik verstond hem eerst niet. Ik schrok er een beetje van, dus daarom lachte ik. Maar ik heb niets gezegd", vertelt de Ajacied aan de NOS. "Zo kort na de wedstrijd ben je daar ook totaal niet mee bezig. Dan baal je dat je verloren hebt en dat is het enige waar je dan aan denkt eigenlijk."

De beelden:

Nu het seizoen voorbij is, gaat De Ligt genieten van een welverdiende vakantie. Hij zegt nog niet te weten waar de toekomst ligt. "Ik vind dat niet vervelend. De transferperiode begint ook pas over een tijdje, dus ik ga nu eerst lekker op vakantie en uitrusten. Ik laat het op me afkomen en dan zie ik het wel", aldus de international, waarvoor Paris Saint-Germain de beste papieren zou hebben en niet FC Barcelona of clubs als Juventus, Manchester City en Manchester United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen