Huntelaar getipt bij Hannover: "Je moet het tenminste proberen"

Huntelaar getipt bij Hannover: "Je moet het tenminste proberen"

9 juni 2019 – Als het aan Dieter Schatzschneider ligt, keert Klaas-Jan Huntelaar komende zomer terug naar Duitsland. De oud-aanvaller is ervan overtuigd dat 35-jarige spits van Ajax perfect past bij Hannover 96. Die club degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga.In 2017 wilde toenmalig bestuurder Martin Andermatt een Nederlandse spits naar Hannover halen. Robin van Persie was destijds in beeld bij de Duitse club, maar technisch directeur Horst Heldt wilde niet meewerken aan de komst van de inmiddels gestopte aanvaller. Schatzschneider heeft nu een soortgelijk idee als Andermatt. "Mijn favoriet is Huntelaar", zegt hij tegen SportBuzzer.

Waarom Huntelaar? "Hij is altijd op zoek naar doelpunten, ook als hij slechts voor vijf minuten binnen de lijnen wordt gebracht. Hij zou weer vreugde bij Hannover kunnen opwekken. Je moet tenminste proberen hem te halen", aldus Schatzschneider.

In maart zette Huntelaar nog zijn handtekening onder een nieuw, eenjarig contract. De spits speelde in het verleden bij PSV, De Graafschap, AGOVV, sc Heerenveen, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019

  3. dinsdag 17 september 2019