NAC heeft Olij binnen: "In veel opzichten een fantastische stap"

7 juni 2019, 18:16

Nick Olij heeft zoals verwacht zijn toekomst verbonden aan NAC Breda. De 23-jarige doelman zette vrijdag zijn handtekening onder een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Olij komt transfervrij over van AZ.

Onlangs werd duidelijk dat Olij de Parel van het Zuiden zou versterken. Alleen een medische keuring kon nog roet in het eten gooien. "We zijn blij dat Nick de medische keuring goed heeft doorstaan, zodat we het rond hebben kunnen maken. Met het aantrekken van hem zijn we nu in ieder geval al verzekerd dat komend seizoen een van de cruciale posities binnen de lijnen is ingevuld. Wij geloven in Nick als een betrouwbare sluitpost waar we op kunnen bouwen en die bij ons nog een groei door kan maken", aldus technisch directeur Tom van den Abbeele.

Olij speelde de voorbije jaargang op huurbasis bij TOP Oss. "Het afgelopen seizoen heb ik bij TOP al kunnen inburgeren in Brabant en dat is mij erg goed bevallen. Op het moment dat NAC mij benaderde hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Voor mij is dit in veel opzichten een fantastische stap", zegt Olij via de clubkanalen. "Spelen in het Rat Verlegh Stadion lijkt mij super, daar kijk ik echt naar uit. Daarnaast verwacht ik toch wel dat we komend seizoen meedraaien bovenin, dus qua niveau zet ik ook een mooie stap. Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn herstel, ik kan niet wachten om te beginnen aan de voorbereiding en eindelijk weer volle bak te kunnen gaan op het veld."

NAC wist zich eerder te versterken met Robin Schouten (21). De rechtsback kwam transfervrij over van Jong Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen