SC Cambuur verrast: Bosschaart completeert technische staf

SC Cambuur verrast: Bosschaart completeert technische staf

7 juni 2019 – SC Cambuur heeft de technische staf voor komend seizoen gecompleteerd met een verrassende naam: Pascal Bosschaart. De oud-middenvelder (39) gaat in Leeuwarden hoofdtrainer Henk de Jong assisteren. Sandor van der Heide, Martijn Barto en Peter van der Vlag zijn de andere stafleden."Pascal is een echte winnaar en iemand die jarenlang op topniveau heeft gepresteerd. Hij weet dus wat daar wordt gevraagd en als voormalig verdediger vult hij de overige stafleden uitstekend aan. Zo hebben we alle specialismen in huis", aldus Foeke Booy, technisch manager van SC Cambuur via de clubkanalen.

Bosschaart werkte al een keer eerder samen met Van der Heide, die met De Jong de overstap van De Graafschap naar SC Cambuur heeft gemaakt. Bij IJsselmeervogels was de oud-middenvelder van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag de rechterhand van Van der Heide.

De selectie van de Leeuwarders is voor volgend seizoen nog niet compleet. Met Calvin Mac-Intosch en Mitchel Paulissen heeft SC Cambuur tot nu toe twee keer toegeslagen op de transfermarkt.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 10 juli 2020

  2. donderdag 9 juli 2020