'FC Groningen waarschijnlijk met Lundqvist aan de haal'

7 juni 2019, 13:42

FC Groningen heeft Ramon Pascal Lundqvist bijna binnen. De 22-jarige Zweed staat op het punt een contract te tekenen, meldt het Dagblad van het Noorden. De aanvallende middenvelder komt over van NAC Breda, waar hij nog een verbintenis voor tweeënhalf jaar had.

Diverse bronnen bevestigen de aanstaande transfer aan het DvhN. Afhankelijk van de medische keuring wordt Lundqvist vandaag (vrijdag) nog gepresenteerd bij de Trots van het Noorden. De Scandinaviër speelde pas een half jaar voor NAC, dat hem in de winter overnam van PSV. In Eindhoven brak Lundqvist nooit door en kwam hij niet verder dan Jong PSV. In het halve seizoen voor NAC bleven doelpunten uit, maar leverde de aanstaande Groningen-speler nog wel vier assists.

Mogelijk presenteert Groningen Lundqvist tegelijkertijd met Azor Matusiwa. De middenvelder, die afgelopen seizoen door Ajax verhuurd werd aan De Graafschap, bereikte al een mondeling akkoord met de noorderlingen. Voor Matusiwa was in Amsterdam geen toekomst meer.

Daarmee komt het aantal nieuwe spelers voor Groningen op drie te staan. De club trok eerder al Gabriel Gudmundsson van Halmstads BK aan. Daartegenover staat het vertrek van Mimoun Mahi (FC Zürich), Ludovit Reis (FC Barcelona) en Julian Chabot (Sampdoria).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen