Van de Beek toont begrip voor reserverol bij Oranje

7 juni 2019, 08:56   Bijgewerkt: 7 juni 2019, 09:07

Donny van de Beek toont begrip voor zijn reserverol bij Oranje. Waar hij tegen Engeland misschien in de basis werd verwacht, gaf Ronald Koeman wederom de voorkeur aan Marten de Roon. "Andere jongens hebben het de laatste wedstrijden goed gedaan, ik begrijp wel dat er niet gewisseld wordt", aldus Van de Beek.

"Dat is ook logisch, denk ik", zegt de Ajacied tegen FOX Sports. "De andere jongens hebben het tegen Engeland ook weer laten zien. Iedereen zal moeten bikkelen voor zijn plek. Met de bondscoach heb je het wel over bepaalde dingen. Dat ik in vorm ben en ook een optie voor hem ben. Per wedstrijd moeten we het bekijken. Als ik erin kom, moet ik iets toevoegen aan het elftal."

Van de Beek viel tegen Engeland halverwege de tweede helft in. Als vervanger van De Roon gaven hij en Quincy Promes het aanvallende spel van Oranje meer prikkels. "Ik denk dat we een bepaalde frisheid hebben toegevoegd. Dat moet ook, als je erin komt. We moesten energie geven. Ik denk dat we dat goed hebben gedaan. Al had ik de bal er nog wel in kunnen schieten. Hij viel wat te hoog, waardoor ik af moest drukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen