Tielemans verwacht niet meer terug te keren bij Monaco

6 juni 2019, 21:54

Middenvelder Youri Tielemans verwacht het shirt van AS Monaco niet meer aan te trekken. De centrale middenvelder werd door AS Monaco in de winterstop verhuurd aan Leicester City en presteerde daar uitstekend. Aan zijn verblijf bij Monaco gaat daardoor definitief een einde komen.

Dat verwacht de international althans zelf. "Zoals de onderhandelingen de voorbije weken zijn verlopen, keer ik wellicht niet terug bij AS Monaco", zegt de Belg tegen Belgische media. Bij Monaco heeft hij nog een contract tot 2022, maar hij rekent op een vertrek. "Ik ben aangenaam verrast door de interesse van heel wat topclubs in mij. Leicester is in mijn ogen ook een topclub, of kan dat toch worden. Ze hebben daar veel ambitie. Maar ik ben niet gefixeerd op Engeland. Ik sta open voor alles. Ik laat het aan mijn management over om te onderhandelen met al die clubs."

De 22-jarige middenvelder presteerde uitstekend bij Leicester, maar wil niet weer op huurbasis een transfer maken. "We hebben een akkoord met AS Monaco voor een transfer. Een definitieve, want ik wil niet opnieuw verhuurd worden. Ik wil me ergens kunnen vestigen. Waar ik zal belanden is nog niet duidelijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen