Morata wil ondanks contract niet meer voor Chelsea spelen

6 juni 2019, 17:49

Alvaro Morata is bijzonder eerlijk over zijn tijd bij Chelsea. De 26-jarige Spanjaard werd in 2017 gekocht door de Engelse club, maar wist daar nauwelijks te imponeren. Chelsea verhuurde hem het afgelopen halfjaar aan Atlético Madrid en Morata hoopt dat hij bij die club kan blijven.

Morata wist in zijn anderhalf jaar bij Chelsea nauwelijks te imponeren, zo weet hij zelf ook. "Ik voelde geen liefde bij Chelsea en voelde geen waardering", blikt hij terug tegenover Goal. "Ik begon goed, maar door een blessure moest ik een stap terugzetten. Toch scoorde ik vijftien keer en wonnen we de FA Cup. Ik werd niet geselecteerd voor het WK en dat was de grootste teleurstelling van mijn leven. Ik droom al mijn hele leven van het spelen op een WK en mijn keuze voor Chelsea maakte ik om naar het WK te kunnen…"

Morata werd in de winter van het afgelopen seizoen verhuurd aan Atlético Madrid. Hij hoopt dat die club hem definitief inlijft en dat hij, ondanks een contract tot 2022, niet meer terug hoeft naar Londen. "De periode in Madrid heeft mijn leven veranderd. We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar beide clubs weten wat ik wil. Ik vraag Atlético om er alles aan te doen om mij te kopen. Ik wil hier blijven."

De 26-jarige aanvaller scoorde zes keer in zeventien duels voor de Madrileense club.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen