Sterling kijkt uit naar clash met 'fantastisch' Oranje-duo

6 juni 2019, 14:03

Raheem Sterling scoort de voorbije interlands aan de lopende band en hoopt tegen Oranje zijn doelpuntenreeks voort te zetten. Dan zal de 24-jarige Engelsman wel een gaatje in de Nederlandse defensie zien te vinden. Scoren tegen Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt zal echter niet makkelijk gaan, realiseert Sterling zich.

De aanvaller van Manchester City kijkt hoe dan ook uit naar de duels met het Oranje-duo. "Het zijn twee fantastische centrale verdedigers. Ze hebben allebei een geweldig seizoen achter de rug. Als je wilt groeien, moet je jezelf testen tegen de beste spelers op internationaal niveau. Het is een mooie kans en een mooi podium om te laten zien wat je kunt", zegt hij tegen de NOS.

In Portugal neemt Engeland het donderdagavond in het kader van de Nations League op tegen Oranje. De Engelsen hebben sinds 1966 geen prijs meer gewonnen. "Ik denk dat onze generatie een goede kans maakt om snel een toernooi te winnen", stelt Sterling, die niet denkt dat zijn ploeg favoriet is tegen Nederland. "Beide teams hebben veel kwaliteit en geweldige spelers. We weten dat het een lastige wedstrijd wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen